Persbericht: The METISfiles Nieuwe Kennispartner Dutch Hosting Providers Association

 

Leidschendam, 7 juli 2016 – Per 1 juli 2016 is onderzoeks- en adviesbureau The METISfiles kennispartner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Met deze samenwerking krijgen deelnemers en partners van DHPA met regelmaat inzicht in markttrends. Het gaat om ontwikkelingen op gebied van hosting, cloud en IT & communicatie in het algemeen en er worden studies opgezet en marktontwikkelingen gevolgd, geïnterpreteerd en besproken.

The METISfiles heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden met zeer gedegen marktonderzoek en advies voor de ICT-branche. DHPA is daarom verheugd deze nieuwe kennispartner te mogen verwelkomen. The METISfiles betekent met haar ervaren analisten een zeer welkome aanvulling op het onderzoeksprogramma van DHPA. In de komende periode zullen dan ook nieuwe initiatieven op gebied van marktonderzoek en marktinzicht ontplooid worden.

”Ik heb de mensen van The METISfiles al langer als zeer kundig en goed geïnformeerd ervaren,” aldus Ruud Alaerds, directeur van stichting DHPA. “Met deze nieuwe inbreng zijn we beter in staat marktuitdagingen van onze deelnemers in kaart te brengen en hen met dit inzicht voortdurend te ondersteunen in wat toch een zeer volatiele markt mag worden genoemd.”

“Als marktonderzoeker zijn wij voordurend bezig nieuwe ontwikkelingen in technologie, marktspelers en marktveranderingen te monitoren. Dit doen wij vanuit een internationaal perspectief vertaald naar lokale markten. De belangrijke partijen verenigd in DHPA zijn geen onbekenden voor ons. Middels deze samenwerking streven wij ernaar nieuwe marktinzichten alsook veranderende marktsituaties onder de aandacht te brengen bij belanghebbenden in deze sector,” aldus Pim Bilderbeek, Partner en Principal Analyst van The METISfiles.

Met deze samenwerking worden de eerste contouren zichtbaar van de nieuwe weg die DHPA is ingeslagen met het aantreden van Ruud Alaerds als directeur, 1 mei jl. Ontwikkelingen in de markt zullen hierbij een groter gewicht krijgen en het partnerschap met The METISfiles is daarom een logische, welkome ontwikkeling.

Over DHPA

De stichting DHPA is een samenwerking van markt leidende hosting- en cloud providers, en hun mark leidende leveranciers. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. DHPA is tevens een founder van de koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland) die de belangen van Nederland als digital mainport en vestigingsplaats voor Online diensten propageert.

W: https://www.dhpa.nl/
E: pr@dhpa.nl
T: @stichtingDHPA

Over The METISfiles

The METISfiles is een ICT marktonderzoek- en adviesbureau gericht op het oplossen van strategische issues voor het management. Met regelmaat publiceert The METISfiles onderzoek over de cloud- en hosting sector in Nederland, maar ook daarbuiten. Ook treedt zij op als spreker op nationale en internationale events, waaronder recent op de DHPA Network meeting. The METISfiles is opgericht door Pim Bilderbeek, Simone de Bruin en Marcel Warmerdam, allen met jarenlange onderzoekservaring bij internationale marktonderzoek bureaus.

 

INFORMATIE EN CONTACT

 

Ruud Alaerds  – Directeur DHPADHPA

DHPA – Dutch Hosting Provider Association

Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam

T:  +31 70 762 1070 |  M: +31 6 3486 1667

r.alaerds@dhpa.nl  | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

 

METISfiles logo2

 

 

 

Simone de Bruin: Partner and Principal Analyst.

Simone is responsible for The METISfiles Partner Ecosystem Research. Prior to the METISfiles, Simone worked for IDC EMEA as a research manager software partnering & alliances. Simone started her career at Gilde Investment Management, a Dutch Venture Capitalist.

M: +31 (0)6 10 352 852

simone@themetisfiles.com

 

Pim Bilderbeek: Partner and Principal Analyst.

Pim is leading the METISfiles Elastic Enterprise research theme. Before establishing the METISfiles, Pim was Vice President European Telecommunications Consulting at research firm IDC. Pim also worked for TNO as senior business consultant and as independent consultant at bilderbeek consulting.

M: +31 (0)6 53 902 852

pim@themetisfiles.com

Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • email
  • LinkedIn
  • RSS

About Marcel Warmerdam